بلبرینگهای قاچاق به مقصد نرسید
فرمانده انتظامی كوهچنار از کشف 10 هزار و 800 عدد بلبرينگ خارجي قاچاق به ارزش 3 میلیارد و 240 ميليون ریال خبر داد.
سرهنگ لطفالله محمدي در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، در بیان جزئیات این خبر اظهار داشت: ماموران انتظامي كوهچنار حين گشتزني در محور “قائمیه-ممسنی” به یک دستگاه كاميون حامل بار خرما مشكوك و با هماهنگی مقام قضائی آن را توقیف و به مقر انتظامي دلالت دادند.
وي افزود: ماموران انتظامي موفق شدند در بازرسي از آن خودرو 10 هزار و 800 عدد بلبرينگ خارجي قاچاق که به صورت ماهرانهای زیر بار خرما جاسازي شده بود كشف كنند.
فرمانده انتظامی كوهچنار با بيان اينكه كارشناسان ارزش کالاهای مکشوفه را 3 میلیارد و 240 ميليون ریال برآورد كردهاند، عنوان داشت: در اين خصوص راننده براي سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضائي شد.
بیشتر بخوانید: كشف 17 دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق در كوه چنار
لینک کوتاه: